macclesfield pocket square

Piękna i interesująca, łącząca w sobie dużo różnych barw i wzorów, dzięki czemu pasuje do naprawdę wielu rzeczy. Ceglane rogi można schować lub wyeksponować, a że barwa ta nie powtarza się "w środku", daje to duże pole do manewrowania nią w zależności od potrzeb. Splot cieniutki, tkanina delikatna, o matowym wykończeniu. Łatwo się układa, bardzo naturalnie. Po raz kolejny jesteśmy zachwyceni jakością i wzornictwem - polecamy! :)
Adding date: 2018-06-16
Aleksandra, Gdańsk
Rating:
macclesfield pocket square

macclesfield pocket square

Poszetka z tkaniny o rzadkim splocie nadającym jej lekkości mimo typowo jesiennych, ciepłych i ciemnych kolorów. Na pierwszy plan przebijają się zgniłe zielenie, które są podbijane przez te bardziej żywe. Jest trochę bordowych akcentów, trochę przygaszonych żółcieni i oranży, a piękny odcień niebieskiego "tła" sprawia, że będzie pasowała do niejednej "stylizacji" :)
Adding date: 2018-06-16
Aleksandra, Gdańsk
Rating:
macclesfield pocket square

Shantung grenadine tie

Krawat przepiękny - głęboki kolor, interesująca faktura i jak zawsze świetne wykonanie :)
Adding date: 2018-06-16
Aleksandra, Gdańsk
Rating:
Shantung grenadine tie

Tie grenadine

Ostatnio po obejrzeniu "Spectre" zamarzyłem sobie właśnie taki krawat. Po przeszukaniu całego internetu zdałem sobie sprawę, że jest przecież poszetka.com, wybór był prosty. Od razu widać i czuć w dłoniach, że krawat został wykonany ręcznie i choćbym nie wiem jak długo szukał w nim wad to i tak ich nie znajdę. Załączyłem zdjęcie poglądowe z filmu żebyście zobaczyli dokładnie o jakim krawacie mówię. Serdecznie polecam, Grzesiek

Adding date: 2018-04-04
Grzegorz, Lublin
Rating:
Tie grenadine

pocket square gdansk

Pochodzę z Gdańska, więc ta poszetka była dla mnie zakupem obowiązkowym. Poza wartością sentymentalną jej kolorystyka łatwo komponuje się z całą garderobą :)
Adding date: 2017-11-19
Maciej, Coventry
Rating:
pocket square gdansk

triple thread – three edge colours

Dobrej jakości produkt wykonany z najwyższą starannością. Świetna obsługa, szybka dostawa. Gorąco polecam.
Adding date: 2017-06-20
Mateusz, Głubczyce
Rating:
triple thread – three edge colours

macclesfield pocket square

Beautiful print on a light fabric which holds the folding all day!
Adding date: 2017-05-08
Jonathan Alexan, Münster
Rating:
macclesfield pocket square

burgundy grenadine tie

ładna tkanina o ciekawej strukturze w przyjemny uniwersalny wzorek, eleganckie i staranne wykończenie. Wiązanie to sama przyjemnośc, pieknie prezentuje się pod szyją. W rzeczywistości kolor jest taki jak na zdjęciach ze sklepu. U mnie wyglada na ciemniejszy ale to wina jakosci zdjęcia.
Adding date: 2017-05-01
Tomasz, Wrocław
Rating:
burgundy grenadine tie

wool & silk kaleidoscope pocket square

Really nice pocket square. Stark colours and smooth material
Adding date: 2017-02-27
Jean Christophe, Sezanne
Rating:
wool & silk kaleidoscope pocket square

silk pocket square zodiac scorpio/scorpion

A beautiful pocket square. Great colours and smooth silk. A must buy!
Adding date: 2017-02-27
Jean Christophe, Sezanne
Rating:
silk pocket square zodiac scorpio/scorpion

green grenadine silk bow tie

Great fabric and it ties a substantial knot. The feel is very crisp to the touch! Lovely design! The adjustment strap might be too long for some (I am size 39 and I could only JUST get it short enough).
Adding date: 2017-01-11
Morten, Odense
Rating:
green grenadine silk bow tie

Tie grenadine

Six fold z grenadyny uszyty w programie bezpoke absolutnie zaskakuje! Zdumiewa łatwością z jaką wiąże się węzeł włoski i jego trwałą formą. Zachwyca majestatycznym zwisem prostym i usztywnioną konstrukcją bez podszewki x-fold. Idealne proporcje, hi-endowe wykonanie i luksusowy materiał zasługują na najwyższą rekomendację. Wybór godny agenta Jej Królewskiej Mości.
Adding date: 2016-03-14
Tomasz, Kraków
Rating:
Tie grenadine

bow ties

Piękny materiał, doskonale się układa i wiąże. Wykonanie wzorowe. Powiedzieć, że muszka była staranie zapakowana, to nic nie powiedzieć. Poszetka.com rządzi!
Adding date: 2016-02-25
Michał, Warszawa
Rating:
bow ties

4 odcienie zieleni

Poszetka ma piękny zielony kolor, jednak materiał jest jakby poprzeciągany i zwyczajnie ma plamy, co starałem się pokazać na zdjęciach (w załączniku) na tle jasnego monitora. Poszetka była otrzymana w gratisie, ale nie mogę być z niej zadowolony. Wystawiam ocenę 2/5.
Adding date: 2016-02-15
Piotr, Kiełpin
Rating:
4 odcienie zieleni

shantung bow tie

A wonderful casual bow tie with a little more heft to the shantung silk. With a heavier interlining for a more full-bodied knot. I got the regular shaped bow but the quality is the same! The distressed look of the silk makes it awesome in cooler weather where heavier wools and sports coats might be more suited.
Adding date: 2016-02-14
Morten, Odense
Rating:
shantung bow tie

Lapel pin

It is a well-crafted and subtle accessory. Great value for money!!
Adding date: 2016-02-14
Morten, Odense
Rating:
Lapel pin

12
This page uses cookie files to provide its services in accordance to Cookies Usage Policy. You can determine conditions of storing or access to cookie files in your web browser.
Close
pixel